Over ons

Een toegankelijk kantoor waar uw belang echt voorop staat

De fiscale advocatuur is een niche markt. Wij behoren tot de kleine groep advocaten in Nederland die hierin gespecialiseerd is.

Met verschillende juridische middelen bestrijden wij de Belastingdienst en het OM. Daarvoor hebben wij kennis in huis, die andere adviseurs niet hebben.

Al vanaf 1990 stond de naamgever van het kantoor, Sjef Römkens, tegenover de Belastingdienst om de belangen van cliënten te vertegenwoordigen. Sinds 2009 is Marc Schoenmakers met hem samen gaan werken. Door hun doorzettingsmogen en kennis van zaken wonnen ze steeds meer zaken.

Römkens Fiscale Advocatuur heeft zich op de kaart gezet bij ondernemers, vermogende particulieren, accountants en belastingadviseurs die een conflict hebben met de Belastingdienst of het OM.

Ons specialisme

De belangen zijn groot, voor de Belastingdienst maar ook voor u

Wanneer u een conflict met de Belastingdienst heeft, heeft dat enorme impact. Zowel zakelijk als privé. Wij weten hoeveel onzekerheid dit met zich meebrengt. Veel mensen voelen zich in het nauw gedreven.

Het is belangrijk om te weten dat u bepaalde vragen niet hoeft te beantwoorden. Wanneer u dit wel doet, kan dit heel vervelend uitpakken.

Laat u daarom goed voorlichten over uw rechten en plichten. Dat vraagt eerst om een investering, maar het beperkt vaak veel schade en u krijgt er uiteindelijk meer rust voor terug. 

Römkens Fiscale Advocatuur stelt ùw belang veilig.

 

Uw problemen in goede handen

Praktische en nuchtere begeleiding

Schade en procedures worden beperkt

Fiscaal advocaat Marc Schoenmakers: "Vervelender kunnen wij het niet maken, wel makkelijker"

“Ik merk dat klanten vaak behoefte hebben aan een praktische oplossing. Wat valt er nog concreet aan te doen?

Ik maak problemen niet groter dan ze zijn en ben altijd gedreven om de schade voor een klant zoveel mogelijk te beperken.”

Onze werkwijze

Vrijblijvende inventarisatie van uw (on)mogelijkheden

Wanneer u problemen heeft met de Belastingdienst, is het belangrijk om snel te schakelen. Hoe eerder u uw situatie laat beoordelen door een fiscaal advocaat, hoe groter de kans dat u hiermee erger voorkomt. 

U kunt uw zaak eerst vrijblijvend aan ons voorleggen. Wij geven u dan zo snel mogelijk een eerste inventarisatie van uw kansen en (on)mogelijkheden. 

Onze tarieven zijn veel toegankelijker dan andere, vergelijkbare niche kantoren

Wij stellen een duidelijk plan van aanpak op. U weet wanneer wij welke stappen zetten en wat wij daarbij van u verwachten. 

Er is vaak snel actie vereist en daar gaat de nodige voorbereiding aan voorafNadat een klant ons de definitieve opdracht heeft gegeven, vragen wij eerst een voorschotnota van 1500 euro te voldoen. 

Neem contact met ons op

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan