Over ons

Over ons

Een klein, maar gerenommeerd kantoor

De fiscale advocatuur is een niche markt. Er is maar een kleine groep advocaten in Nederland die hierin gespecialiseerd is.

Met alle juridische middelen die wij tot onze beschikking hebben, bestrijden wij de Belastingdienst en het OM. Daarvoor hebben wij tools in huis, die andere adviseurs niet hebben.

Al vanaf 1990 staat de naamgever van het kantoor, Sjef Römkens, tegenover de Belastingdienst om de belangen van cliënten te vertegenwoordigen. Sinds 2009 werkt Marc Schoenmakers met hem samen. Door hun doorzettingsmogen en kennis van zaken wonnen ze steeds meer zaken. Römkens Fiscale Advocatuur zette zich op de kaart bij ondernemers, vermogende particulieren, accountants en belastingadviseurs die een conflict hebben met de Belastingdienst of het OM. 

 

Ons specialisme

De belangen zijn groot, voor de Belastingdienst maar ook voor u

Wanneer u een conflict met de Belastingdienst heeft, heeft dat enorme impact. Zowel zakelijk als privé. Wij weten als geen ander hoeveel onzekerheid dit met zich meebrengt. Veel mensen voelen zich in het nauw gedreven.

Zo hoeft u bepaalde vragen bijvoorbeeld niet te beantwoorden. Wanneer u dit wel doet, kan dit heel vervelend uitpakken.

Laat u goed voorlichten over uw rechten en plichten. Ja, dat kost eerst geld, maar het beperkt vaak veel schade en u krijgt er uiteindelijk meer rust voor terug. 

Römkens Fiscale Advocatuur stelt ùw belang veilig.

 

Uw problemen in goede handen

Praktische en nuchtere begeleiding

Schade en procedures worden beperkt

Fiscaal advocaat Marc Schoenmakers: "Vervelender kunnen wij het niet maken, wel makkelijker"

“Ik merk dat klanten vaak behoefte hebben aan een praktische oplossing. Wat valt er nog concreet aan te doen?

Ik maak problemen niet groter dan ze zijn en ben altijd gedreven om de schade voor een klant zoveel mogelijk te beperken.”

Onze Werkwijze

Vrijblijvende inventarisatie van uw (on)mogelijkheden

Wanneer u problemen heeft met de Belastingdienst, is het belangrijk om snel te schakelen. Hoe eerder u uw situatie laat beoordelen door een fiscaal advocaat, hoe groter de kans dat u hiermee erger voorkomt. 

U kunt uw zaak eerst vrijblijvend aan ons voorleggen. Wij geven u dan zo snel mogelijk een eerste inventarisatie van uw kansen en (on)mogelijkheden. 

Onze tarieven zijn veel toegankelijker dan andere, vergelijkbare niche kantoren

Wij stellen een duidelijk plan van aanpak op. U weet wanneer wij welke stappen zetten en wat wij daarbij van u verwachten. 

Er is vaak snel actie vereist en er gaat de nodige voorbereiding aan voorafNadat u ons de definitieve opdracht heeft gegeven, vragen wij u daarom eerst een voorschotnota van 1500 euro te voldoen. 

Neem contact met ons op